Super mega wereldse site!!!

Als verzamelaar/archivaris van Delfts getinte singles deed ik een aantal maanden terug biedingen op twee singles van The Martino’s. De een als zeldzame nederbeat aangeprezen, de ander eenvoudig als nederbeat. Ik bood in beide gevallen drie euro. De ene heb ik inmiddels binnen, de ander bleek net te zijn verkocht.

Aangemoedigd door de aansporing om ook de ‘vele andere mooie aanbiedingen’ te bekijken scrollde ik door de lijst te koop aangeboden singles heen. Dat doe ik sindsdien vaker, als ik in een wat chagrijnige bui ben, en ik kan dat ieder ander van harte aanraden.

Ik schep daarbij telkens een waar genoegen in het lezen van de vele variaties waarmee de verkoper zijn tweedehands waar op super mega enthousiaste wijze weet te prijzen.

Ik noem U het rijtje verschillende omschrijvingen op de eerste pagina.

mega knaller

super mooie piraat!!!

zeldzame mega knaller

mega zeldzame super knaller

zeldzame super knaller

super nederbeat

zeldzame nederbeat

super zeldzame nederbeat

super topper

blijft mooi!!! (over George Baker Selection, Mama Oh Mama)

mooie topper!! (ook aangetroffen met 3 uitroeptekens)

topper

wereldse hit!!! (over Una Paloma Blanca)

Op pagina twee kalft het enthousiasme gaandeweg af. Ik bespeur vrijwel geen uitroepteken meer en de omschrijvingen zijn al minder uitbundig.

 

prachtig

super mooi

super piraat

super

super A-kanten

topper

knaller

knallers

kilo knallers!

Na een tijdje zie ik een single met als kennelijke aanbeveling Duits!!

Te denken geeft: hoes eenzijdig!!!

Als uiteindelijke tip aan de lezer zou ik zeggen: zoek deze site eens op voor uw eigen plezier! Een aanrader!! Super mooi!!! Mega leuk!!!! Wereldse site!!!!!

Reacties zijn gesloten.