Beatles Tour door Hamburg

…en andere muzikale wederwaardigheden. Want na de Beatlestrip naar Liverpool vorig jaar, stond in juni 2019 een reisje naar Hamburg op de lijst. U weet wel, de stad waar de Beatles op 17 augustus 1960 voor het eerst onder die naam optraden.

IMG_20190629_192913_HDR

Voor ik u doorverbind naar de Muzikalia uit Platenblad 246, waarin de Hamburgtrip uitgebreid wordt beschreven, stel ik u nog even gerust dat de beide Delftse Toerenboekjes nog altijd (tegen gereduceerde prijs!) bestelbaar zijn via de desbetreffende aanklikbare knoppen in de zwarte strook hierboven.

Dat geldt ook voor het onvolprezen Summertime-boek uit 1994 (waarvan nog slechts enkele exemplaren resteren) en voor ‘Voetbalplaatjes maar niet van Panini’, dat verscheen bij de Nederlandse Sportboeken Club.

En dan nu… Muzikalia…! Ook te vinden in het na ruim 25 jaar nog altijd zeer lezenswaardige Platenblad, voor een habbekrats te koop bij de zogeheten betere platenzaken! 

Muzikalia PB246 1v3 Muzikalia PB246 2v3 Muzikalia PB246 3v3

 

 

Reacties zijn gesloten.