Hoe doe je vandaag

Ben je even een halve dag van huis om je verjaardag met een dagje uit te vieren, staat je mailbox meteen weer bol van de aanzoeken en gewonnen prijzen. Wat bof ik toch maar weer. Geloven jullie het niet? Lees dan hier de volledige letterlijke mail die ik ontving van Alima, met als onderwerp ‘mijn lieve heb je een massage’…

Hallo mijn liefste vriend.

Mij een genoegen u te ontmoeten, en hoe doe je vandaag?
Mijn naam is Alima Omar Nkaje, een jong meisje van 23 jaar oud. Ik ben eenvoudig, eerlijk, zorgzaam, beleefd, bescheiden, lief, rustig gaan en zoeken naar een volwassen persoon met een goed gevoel voor humor en liefde , in plaats zien als een manier van leuk, ik zag je profiel op de site tijdens het browsen en besloot om contact met u op. Ik zal willen dat we vrienden zijn. Neem contact met mij met het bovenstaande e-mailadres, ik zal de details meer over mezelf aan jou op mijn volgende antwoord op jou. hoop van u te horen afgelopen. Dank en een mooie dag verder. xxxx

Met vriendelijke groet.
Alima

En dan heb ik ook nog een prijs gewonnen! Echt waar, lees maar…

Prijsuitreiking AANMELDING 2011

Ref. N: ESM/WIN/008/05/10/MA
Partij. N: EULO/2907/444/908/2011

Votre adresse e-mail hebben gewonnen van de som van Eur950.000.00 dans Euromillion
Prix ??Aanmelding 2011
promotie. Voor Verdere vragen opnemen Kunt u de contact s’est rйuni onze afdeling rencontrй de betaling
telefoonnummer naam uw en adresse Via beleow adresse e-mail.

N’importe quand Mr.Philip
Tel: +34-672-877-516
E-MAIL: apexremittances@aol.com

Uw Groet vriendelijke,
Anita Perez

Jullie zijn toch niet jaloers hè?

1 Reactie op Hoe doe je vandaag