Ik wil jou, ja jou, jou allee-hee-heen

Ik zie jou zitten en het lijkt jij mij ook, da’s een pakkende regel uit Ik wil jou van Polle Eduard. Een bescheiden Top 40-hit in 1979, maar wel een met een lange adem die zo nu en dan weer ’s opduikt in de Top 2000.
Wie was het meisje dat op de hoesfoto op de rug is gefotografeerd? Dat en meer wordt onthuld in het item dat via deze LINK is te bekijken en dat is opgenomen op een zeer winderige dag.
Onze onzichtbare cameraman Bart heeft bij de montage eveneens onzichtbare maar wel hoorbare digitale toeren moeten uithalen om de woorden van Polle enigszins verstaanbaar te doen overkomen, waarvoor alle hulde.

Als DTTV-team leren wij al doende, want na de opnames zijn wij onmiddellijk overgegaan tot de aanschaf van een hairy kitten-plopkap waarmee ook in de grootste stormen geluid kan worden opgenomen dat gewoon verstaanbaar is.
De hairy kitten was al te zien in een eerder gelanceerd, maar later opgenomen filmpje met Eddy Reber. Die we overigens voornamelijk binnen hebben geïnterviewd, waar het niet echt hard woei, maar dit terzijde.

Reacties zijn gesloten.