DOORDRAAIERS


De Doordraaiers nr 1 bevat een doorlopende dialoog van twee betweterige, zelfbenoemde muziekkenners. En dan denken ze nog grappig te zijn ook.
Ze proberen niet alleen lollig te zijn, maar overschrijden ook de grenzen van het badineren en steken de draak met taalonverkwikkelijkheden. Op talloze plaatsen zou u graag zelf iets willen toevoegen, want u heeft er natuurlijk ook verstand van.

Mocht u desondanks nieuwsgierig zijn, het boekje is behalve in de boekwinkel of via www.freemusketeers.nl ook rechtstreeks te bestellen via deze site. En wel onder het knopje Doordraaiers, hierboven in de zwarte balk. Zo lang de voorraad rekt en strekt. Doe er uw voordeel mee!

En dan nog dit. Onderstaande boeken zijn ook nog leverbaar en dat nog wel verzendkostenvrij! Voor het hoe en wat zie onder de betreffende knoppen hierboven.

Reacties zijn gesloten.