VOETBALPLAATJES MAAR NIET VAN PANINI

Wie was vóór Abe Lenstra de eerste zingende voetballer in Nederland? Wat hebben die Toten Hosen tegen ‘scheissverein’ Bayern München? Welke voetballers slaagden erin nóg beroerder te zingen dan Johan Cruijff? Welke Britse groep maakte zich op vinyl sterk voor het uitreiken van de wereldbeker door de Italiaanse pornoster Cicciolina?

Waarom kreeg Lenny Kuhr een zoen van Rinus Michels? Hoe kwam ‘Rudy Koelit’ op de voorpagina van Muziekkrant Oor terecht? Wie joeg de FC Den Haag-spelers de studio in voor het opnemen van de single ‘Jagen jagen’? Welke voor het leven geschorste Haagse scheidsrechter annex mede-eigenaar van Swansea City nam ooit een plaatje op tegen voetbalgeweld?

In dit van 80 originele hoesjes in full colour voorziene voetbalgrammofoonplaatjesboek geeft muziek- en voetbalfanaat Jimmy Tigges antwoord op deze en meer prangende vragen en vertelt hij boeiende, luchtige maar vooral zeer wetenswaardige achtergrondverhalen over Hup Holland Hup, De Voetbalmatch, Koning Voetbal, We Gaan Naar Rome, Maradona’s warming-up op de tonen van Live Is Life, de Sparta Marsch, Stille Willem, You’ll Never Walk Alone en nog veel meer.

TEVENS GESCHIKT ALS IDEAAL KERST- OF SINTERKLAASCADEAU!!!

BESTELLEN?
Dat kan via https://www.nscboeken.nl/product/638600/voetbalplaatjes-maar-niet-van-panini.

Het betreft een on demand-systeem, dus of je nou 1 exemplaar wilt bestellen of 1 miljoen, het is allemaal mogelijk! De NSC hanteert een vriendelijk verzendkostenbeleid.
Dat geldt overigens ook voor bol.com waar het boek eveneens te bestellen is!

Voor info, mail me even via voetbalplaatjes@jimmytigges.nl.

Reacties zijn gesloten.