DOORDRAAIERS

De nieuwe bestseller van Jimmy Tigges en Chris Willemsen

Jimmy Tigges en Chris Willemsen pretenderen verstand te hebben van muziek. Van pop tot rock, van tophit tot smartlap, van ‘Summertime’ tot ‘Huilen is voor jou te laat’, in één lange associatieve dialoog vallen ze u ermee lastig.
Ze proberen lollig te zijn, overschrijden de grenzen van het badineren en steken de draak met taalonverkwikkelijkheden. Op talloze plaatsen zou u graag zelf iets willen toevoegen, want u heeft er natuurlijk ook verstand van.

Kortom, van De Doordraaiers gaan uw oren tuiten als u het leest. Of u nu Top 2000-moe bent of juist nog in de afkickfase zit: zak lekker onderuit op een sofa naar keuze, ontkurk een ondeugende Prosecco, neem er wat flinterdunne plakjes prosciutto bij en blader mee door de meest associatieve platenkast van de hele wereld.

WILT U OOK ZO’N MOOI EXEMPLAAR IN HUIS HEBBEN?

Hoewel het geen eigen beheeruitgave is heb ik wel een stapeltje exemplaren aangeschaft voor regelrechte verkoop. Kan na betaling een paar dagen duren, maar dan heeft u uw bestelling toch in huis.
Per exemplaar: € 12,50
Verzendingskosten (binnen Nederland) € 2,50 (1 ex.) of € 3,00 (2 ex.)

Voor hogere aantallen of verzending naar België gelden andere tarieven.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u uw bestelling zo snel mogelijk toegestuurd. Vergeet svp niet naam plus adres te vermelden!
Voor vragen en/of nadere informatie: delftsetoeren@jimmytigges.nl

Bestellen gaat als volgt…
Maak het juiste bedrag over op rekeningnummer NL75 INGB 0003 3287 77 t.n.v. J. Tigges te Delft, onder vermelding van: DD nr 1, aantal exemplaren + ontvangstadres.

Er is ook een deel 2 voor dezelfde prijs! Want de heren weten van geen ophouden met hun geouwehoer. Mijn eigen voorraad is inmiddels uitverkocht, maar no 2 is nog wel te bestellen via de boekhandel of via de uitgever: www.freemusketeers.nl, onder het knopje ‘Boekwinkel’ !

Boekgegevens:
De Doordraaiers – Nr. 1 – januari 2013,
Jimmy Tigges en Chris Willemsen
Omslag: BaardEnKale
Aantal pagina’s: 98
Geen illustraties, wel veel pogingen tot humor
ISBN: 978-90-484-2725-3

De Doordraaiers – Nr 2 – april 2013,
Jimmy Tigges en Chris Willemsen
Omslag: BaardEnKale
Aantal pagina’s: 98
Geen illustraties, wel wederom veel pogingen tot humor
ISBN: 978-90-484-2888-5

Reacties zijn gesloten.