Kranten die u misschien niet hebt gelezen. Filmpjes die u misschien nog niet had gezien.

Nacht van het goede leven

1 maart 2010

In de nacht van zondag 28 februari op maandag 1 maart was Jimmy te gast in de Nacht van het goede leven. Meer dan een uur lang vroeg de goedlachse Adeline van Lier hem het hemd van het lijf. Het is allemaal terug te horen op de site van het programma. Beluister het eerste uur en het begin van het tweede.

AD Haagsche Courant

vanaf 14 januari 2010

De krantenrubriek Delftse Toeren heeft een doorstart gemaakt. In de Delftse editie van de AD Haagsche Courant bespreekt Jimmy Tigges elke donderdag een Delftse single. Deze eerste aflevering (verschenen op 14 januari) krijgt u van ons cadeau. Voor de overige zult u een AD moeten aanschaffen.

Buddy's-oprichter Ton Buitinga vroeg ons ondertussen de aandacht te vestigen op de Buddy's-hyvespagina die hij onlangs voor zijn, inmiddels niet meer actieve, jongenszanggroep in het leven heeft geroepen.
Bij deze.

And the beat goes on

9 januari 2010

Jimmy was te gast in het Radio West-programma And the beat goes on. Wie de link aanklikt wordt bijna een uur lang getrakteerd op Delftse plaatjes met toelichting. Er meldt zich ook nog een onverwachte beller.

Revolver

nummer 33, januari/februari 2010

TV West

november/december 2009

Behalve in de rubriek KeK (zie bovenstaand YouTube-filmpje) verscheen Jimmy ook nog in een ander TV-Westprogramma: Daar Bij Die Haagse Toren. Het gaat in dat vraaggesprek echter niet over Delftse Toeren maar over een concurrerend boek: Het lied van Den Haag (door Jimmy Tigges en Paul Groenendijk).

Muziekwereld

december 2009

Platenblad

nummer 168, 8 december 2009

Delft op zondag

15 november 2009

Behalve bovenstaand artikel, publiceerde Delft op zondag op het wereldwijde web een uitgebreidere fotoreportage van de boekpresentatie. Fotograaf Koos Bommelé was zo vriendelijk ons ook voor deze site enkele foto's ter beschikking te stellen, waarop de Delftse prominenten zich van hun beste kant laten zien:

De foto hierboven toont lo-fi-garagerocker Eric Geevers tijdens het aanschaffen van Delftse Toeren. Ciel houdt de stand bij. Jimmy heeft alweer nieuwe kopers in het vizier.

Ook Kor van Velzen (met bril) en Polle Eduard (met pet) breidden hun bibliotheek uit. Kor toont tevens twee sambaballen die hij won bij het bingoën.

Boekpresentatie in DOK

6 November 2009

De beelden van deze korte impressie spreken voor zich. Toch stroomden daags na publicatie de aanvullingen en correcties al bij ons binnen. Een kleine greep:

WWW.muziekvoorsenioren.nl is inderdaad de website van Kees Bos. Hij laat zich echter liever contacteren via www.demuzikalebingo.nl.

Léon Brok heet inderdaad Léon Brok maar zijn artiestennaam is Leon Brock. Zijn volledige optreden staat inmiddels ook op YouTube.

Piet van der Pas heeft inderdaad een single gemaakt. Jimmy hoopt het werkje op korte termijn aan zijn collectie toe te voegen. U gaat er vermoedelijk alles over lezen in Delftse Toeren II - Van Prof Piet tot Leon Brock.

Officiële infomercial

21 oktober 2009

Nabij de voormalige woning/opnamestudio van de Delftse muzieklegende Peter Tetteroo prijst Jimmy Tigges Delftse Toeren aan. Wij danken de gastacteurs: Arjen Duinker als Allen Ginsberg en John Rijpstra als Bob Neuwirth.

AD Haagsche Courant

5 november 2009

Stadskrant Delft

30 oktober 2009